Saya Wan Zuraidal Binti Wan Di, seorang suri rumah sepenuh masa dulu, kini dan selamanya hihi. BEZANYA, sekarang saya menggalas tanggungjawab sebagai MASTER STOKIS utk produk MEERACLE. Lebih kurang 400 agen MEERACLE di bawah jagaan saya dan mereka bertambah dari hari ke hari. Saya akan PASTIKAN mereka berjaya dan kaya!

Perjalanan saya sebagai seorang usahawan meeracle bermula 3 tahun lepas, tanpa modal yang besar, saya bermula dengan dropship. Orang kata mulakan dengan apa yang ada di tangan. Jadi, saya mula berniaga dengan apa yang ada. ‘WOWW’ itulah perkataan yang saya boleh ungkapkan untuk MEERACLE, ramai sangat orang whatsapp untuk beli produk meeracle pada hari pertama saya bermula, menjadikan saya satu-satunya dropship yang tak kekal lama. YE, sehari sahaja saya menjadi seorang dropship. hehehee. Terus saya upgrade ke agen pearl.

Perjalanan saya sememangnya singkat sebenarnya kerana kata-kata suami saya, “jangan lama-lama berada dalam satu tahap, upgrade dan terus upgrade sehingga paling tinggi”, Alhamdulillah tak sampai setahun, rezeki saya naik ke Master Stokis berbekalkan modal dari suami saya. Alhamdulillah dia membantu saya dari awal hingga ke tahap ini. Kira-kira beberapa bulan yang lepas, saya sudah pun berjaya membuatkan suami saya berhenti kerja untuk bantu saya dalam perniagaaan meeracle. Alhamdulillah walaupun dia graduan dari Jepun, dia sanggup bantu saya bersama-sama kembangkan perniagaan Meeracle.

Buat siapa-siapa sahaja yang mempunyai semangat dan keazaman untuk berjaya jom sertai saya dalam perniagaaan MEERACLE, produk berkualiti dan marketing sudah meluas. Bimbingan terus diberikan oleh team saya.

Whatsapp admin saya di 0162239264. save ya nombor ni, saya ulangi, 0162239264.

Akhir kata,

KEJAYAAN UNTUK ORANG YANG BERUSAHA ! TUHAN MELIHAT USAHA KITA, JIKA KITA TIDAK BERJAYA HARI INI, PASTI AKAN BERJAYA PADA HARI/WAKTU YANG LAIN. JANGAN PERNAH PENAT UNTUK BERUSAHA. SALAM KEJAYAAN SEMUA !

Jangan lupa whatsapp admin saya ya, 0162239264 salam sayang dari saya 🙂

Wan Zuraidal
Master Stokis Meeracle