B-2-7, Block B, Dataran Puchong, Jalan PU 7/1A, Taman Puchong Utama, 47140 Puchong, Selangor.

Frequently Asked Questions

Please read our FAQ before sending us a message.

Berapa caj penghantaran untuk setiap pesanan

Caj penghantaran bergantung kepada lokasi dan berat barang. Untuk Semenanjung Malaysia caj penghantaran adalah RM7 untuk 500g ke bawah, manakala Sabah & Sarawak pula adalah RM10.

Bagaimanakah kaedah pembayaran melalui website ini?

Kami menerima pembayaran secara online daripada bank-bank tempatan melalui sistem Billplz seperti Maybank2u, CIMBClicks, RHB, Bank Islam dan sebagainya.

Berapa lama penghantaran dibuat?

Kami amat menjaga pelanggan kami, maka kami akan melakukan penghantaran secepat mungkin! Untuk penghantaran ke Semenanjung mengambil masa 2-3 hari manakala Sabah/Sarawak mengambil masa 4-5 hari. Namun ia bergantung kepada musim-musim tertentu seperi hari perayaan yang kemungkinan akan berlaku kelewatan dalam penghantaran.

Adakah pembelian melalui website ini selamat? Adakah maklumat saya dilindungi?

Website kami menggunakan secure socket layer (SSL). Maka pembelian yang anda lakukan adalah selamat dan data yang anda berikan akan di ‘encrypt’ terlebih dahulu. Maka data anda selamat.

Selepas pembelian, apakah langkah seterusnya?

Kami akan menyemak terlebih dahulu pembayaran yang dilakukan. Jika berjaya anda akan menerima email tentang pesanan anda. Anda tidak perlu berbuat apa-apa. Anda hanya tunggu di tempat anda dan kami akan hantarkan pesanan anda secepat mungkin!

Adakah saya akan mendapat resit pembelian?

Ya, anda akan menerima resti daripada kami melalui email.

Send us an email

Sebarang pertanyaan dan maklum balas sila hubungi kami melalui borang di bawah .